Miss Moldova 2024

MODALITĂȚI DE PRESELECȚIE

Direct la unul dintre castingurile regionale prin prezența fizică a candidatelor – această modalitate este obligatorie pentru toate candidatele.

Completează formularul anexat, atașează minim 3 fotografii recente de până la maxim 2 Mbs fiecare. Este de dorit să nu folosiți fotografii profesionale! Vă rugăm să ne trimiteți fotografii simple, realizate cu un aparat foto digital la lumina naturală a zilei. Sunt necesare cel puțin: 1 fotografie portret, 1 profil și 1 corp întreg în costum de baie – în așa fel, încât să putem face o evaluare cât mai corectă o potențialului vostru.

Vă rugăm să trimiteți fotografii fără machiaj, ochelari, pălării și să nu retușați fotografiile pe computer!

Formularul nu este o condiție necesară, și nicidecum singura formă de a candida pentru concurs! Puteți veni direct la castingul regional, însă completarea formularelor on-line, în opinia noastră, este o formă confortabilă și modernă de a afla rapid o primă evaluare a potențialului tău pe parcursul fiecărui an ce va preceda următoarele ediții ale concursului Miss Moldova!

INFORMAȚII DESPRE CASTING

Ținută de casting – vă sugerăm să nu fiți machiate, să aveți cu voi costum de baie și pantofi cu toc înalt. Selecția participantelor la concursul Miss Moldova va fi realizată de un juriu de specialitate.

Ca să fiți la curent cu eventualele detalii suplimentare despre castinguri și/sau concurs, vă recomandăm să urmăriți site-ul nostru: www.missmoldova.md și să accesați pagina noastră de FacebookVK și Instagram.

BIROUL MISS MOLDOVA NU PERCEPE NICI UN FEL DE TAXE BĂNEȘTI DE ÎNREGISTRARE, PRESELECȚIE ȘI DE PREGĂTIRE PENTRU CONCURS!